Afbeelding

Moederdag in Ackershof weer groot succes

Actueel 356 keer gelezen

Op de zaterdag voor Moederdag had de Ondernemersvereniging Ackershof voor het winkelend publiek een hele leuke actie in petto. De mensen konden een cadeautje voor moeder in een ballon laten verpakken. Het cadeau moest natuurlijk niet te zwaar of te scherp zijn en het moest door de opening van de machine kunnen. In de praktijk waren heel veel cadeaus, zoals een flesje parfum, een cadeaubon, een sieraad, een doosje chocola, kousen en kleding geschikt.

De ballon werd zowel van binnen als van buiten feestelijk versierd. Vanaf de start om 12.00 uur vormde zich een lange rij wachtende mensen. De wachttijd liep op een gegeven moment op tot ruim 20 minuten (het leek De Efteling wel), maar de mensen vonden het zo leuk dat ze geduldig in de rij bleven staan. Bovendien kwam een medewerkster van Keurslager Opstal af en toe langs met een heerlijk stukje warme grillworst.

Er waren zelfs mensen uit omliggende gemeenten speciaal voor deze actie naar Pijnacker gekomen. De twee medewerkers van JB Productions kregen geen tijd om wat te eten. Aan het eind van de middag hadden ze ongeveer 150 cadeaus ingepakt en deden hun handen zeer van het vele ballonnen knopen.

Het was weer een geslaagde actie van de altijd actieve Ondernemersvereniging Ackershof, die op dinsdag 23 mei negen geranium piramides rondom het winkelcentrum laat plaatsen. Deze bloembakken blijven tot eind oktober staan. Gedurende het seizoen worden deze piramides professioneel verzorgd (water geven, bemesten, oude bloemen verwijderen). Dat zal het centrum een fleuriger aanzicht geven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant