Foto's: Sander de Hollander

Punten voor RKDEO, SV Nootdorp verliest

Sport 336 keer gelezen

SV Nootdorp ging afgelopen zaterdag op bezoek in Rotterdam bij de amateurs van Feyenoord. De strijd om de titel is verkeken en wacht dus het uitspelen van de competitie en het opmaken voor de nacompetitie. De eerste helft was voor de Rotterdammers die heer en meester waren over het veld en maakte voor de rust al de 2-0 voorsprong.

Na rust kwam spits Marcley Manuela binnen de lijnen en met nog een half uur voor de boeg moest de Rotterdamse aanvoerder met twee keer geel vervroegd gaan douchen en was het 10 Rotterdammers tegen 11 Nootdorpers die vanaf dat moment ook de bovenliggende partij waren geworden. Manuela maakte nog wel de aansluitingstreffer maar verder kwam Nootdorp niet meer tot scoren, eindstand 2-1.

RKDEO ging in Voorhout op bezoek bij Foreholte. Na het verlies van de vorige wedstrijd is RKDEO nog niet veilig in de strijd om het ontlopen van P/D plaatsen, er moeten dus nog punten gepakt worden. RKDEO begon direct goed aan de wedstrijd en drukte Foreholte constant terug op eigen helft en met mooie combinaties werd telkens het doel van de tegenstander gezocht. Na bijna een half uur spelen maakte Tommy Simonis na voorbereidend werk van Hayden Bergen het eerste doelpunt. Nog voor de thee pauze verdubbelde Ryan Lugtigheid de voorsprong tot 0-2. Na de doelwisseling probeerde Foreholte wel de achterstand weg te poetsen maar RKDEO keeper Dennis Hendriks hield met een aantal mooie reddingen zijn doel geheel schoon en RKDEO was ook nog steeds op zoek naar een doelpunt. De sportieve wedstrijd gonsde heen en weer maar gescoord werd er niet meer en konden de welverdiende 3 punten mee de bus in richting Nootdorp.