Manon Ballings 3 treffers.

Avanti wint eerste veldwedstrijd

Sport 714 keer gelezen

Maarssen - De eerste veldwedstrijd na de succesvolle Zaalcompetitie hebben de korfballers van Avanti bij OVVO/De Kroon in Maarssen gewonnen.

In koude en winderige omstandigheden bleven de ploegen lang aan elkaar gewaagd.  Bij rust een 8-10 voorsprong voor Avanti. In de tweede helft loopt Avanti door treffers van Jordi van Zuidam, Manon Ballings en Rick vd Blink uit naar een beslissende 15-19 voorsprong. Eindstand 16-21. Avanti neemt nu  in Hoofdklasse B achter DSC en Rohda de derde plaats in op de ranglijst. Zaterdag 22 april de uitwedstrijd tegen Sporting Trigon in Leiden.

Doelpunten: Jordi van Zuidam (9), Rick van den Blink (4), Manon Ballings (3), Stefan Hogervorst (2), Nikki Klijn, Meike Noorlander en Nikki van Trigt.