Afbeelding

DSVP verliest in laatste minuut

Sport 380 keer gelezen

Pijnacker - De start van de wedstrijd stond in het teken van veel foute passes en verkeerde keuzes van beide partijen, het leek, gezien het aantal kansen, erop dat deze in de categorie typische 0-0 wedstrijd zou vallen.

In de eerste helft was er van opbouwen, bij de gasten, geen sprake. Via de lange bal werd direct de snelle spits gezocht, maar tot echte gevaarlijke situaties voor het doel leek het niet te komen.
DSVP daarentegen probeerde wel van achteruit te voetballen, maar met twee spitsen tegen vier verdedigers en geen aanvulling van uit het middenveld was het vechten tegen de spreekwoordelijke "bierkaai". De kansen waren dan ook op een hand te tellen.

De tweede helft gaf het eerste kwartier het zelfde beeld met toch nog een goede kans voor Remco Pruysers die helaas voorlangs schoot. Na een kwartier ging Spartaan'20 meer voetballen wat resulteerde in een paar kansen die net over of naast gingen. Beide ploegen wisselden elk drie maal maar dit leverde weinig resultaat op. Tot de 90e minuut wanneer Spartaan'20 een corner mocht nemen.

Deze werd door een aanvaller op het doel geschoten en in eerste instantie redde debutant Mark Bukman, maar de bal belande voor de voeten van Spartaan'20 invaller en deze schoot Spartaan'20 naar de 0-1. Kort daarna floot scheidsrechter Lingen voor het einde en was Spartaan' 20 de meest gelukkige van deze wedstrijd. Een wedstrijd waarvan je dacht "snel vergeten" de volgende wordt beter.