Mirjam Leck met op de achtergrond Sandra, een van de medewerksters van Pastelle Nootdorp.
Mirjam Leck met op de achtergrond Sandra, een van de medewerksters van Pastelle Nootdorp.

Pastelle wil in alles een 'boutique' zijn

Actueel 4.992 keer gelezen

ADVERTENTIE - De winkels van Pastelle zijn meer dan zomaar een 'kledingzaak'. De eigenaren Mirjam Leck en Koen van Tongeren streven er naar dat hun winkels in alle opzichten een 'boutique' zijn. Met bijzondere collecties met niet alleen de grotere commerciële merken maar ook de exclusieve kleine merken. Wat er hangt, ligt en staat, moet verrassend zijn en geen eenheidsworst.

Mirjam en Koen hebben vier winkels, een in Wassenaar, een in Den Haag, een in Pijnacker en een in Nootdorp. Alle vier zijn ze verschillend. In Den Haag en Wassenaar hebben ze recent een nieuwe locatie betrokken. In Pijnacker zijn ze alweer een aantal jaren in winkelcentrum Ackershof te vinden en in Nootdorp natuurlijk in 'de Parade', aan de Lange Baan.

Wel leuk om te vermelden dat Pijnacker en Nootdorp grotendeels hun eigen collectie hebben. Het is daarom leuk om in beide winkels eens een kijkje te gaan nemen, zegt Mirjam die verantwoordelijk is voor de inkoop van de collecties en de prettige warme uitstraling van de winkel. Partner Koen is de man van de administratie, de personeelszaken en niet te vergeten de logistiek.

Mirjam is de grondlegger van het bedrijf. In eerste instantie trok de kledingbranche Koen niet zo, maar intussen is hij er letterlijk mee 'verweven'.  De filosofie van Pastelle is kwaliteit, vakkennis, gastvrijheid en bovenal service. De klant moet zich vrij voelen in de winkel, maar wel steeds kunnen rekenen op vakkundige begeleiding.

Mirjam: "Een goed en vooral eerlijk advies staat bovenaan. We willen de mensen niets opdringen en vooral niet de winkel uit laten gaan met iets dat het net of helemaal niet is. Een vrouw leuk en verrassend aankleden, dat is onze uitdaging. Voor welke gelegenheid het ook is: een weekendje weg, zakelijk, voor een feestje of gewoon lekker casual. We hebben allerlei stijlen in huis, maar bovenaan staat dat wat je draagt leuk staat en lekker zit."

Mirjam en haar Pastelle Nootdorpteam – Anja, Jolanda, Luciënne en Sandra – zien klanten graag de winkel in komen, maar nog liever zien ze klanten nog een keer terugkomen. Want dat betekent dat de klant tevreden was over de vorige keer. "Gelukkig hebben we in onze winkels een vast klantenbestand kunnen opbouwen. Daar zijn we best trots op", aldus Mirjam die tot slot zegt dat 'persoonlijke benadering' en 'bij jezelf blijven' de kernwoorden zijn bij Pastelle. Deze termen gelden voor beide zijden van het verhaal: voor de verkopende partij maar ook voor de kopende partij, met als gevolg dat je dat draagt wat bij je past en waar je je prettig bij voelt. 


Pastelle Nootdorp
Lange Baan 15
2632 GC Nootdorp
Telefoon: 015 - 361 8116
www.puurpastelle.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant