Beelden: Jack Krebbekx
Beelden: Jack Krebbekx
RADIO

Ford Focus club Nederland viert feestje bij autobedrijf Mebu

Actueel 2.272 keer gelezen

Nootdorp - Zaterdag 1 april heeft de Ford Focus club Nederland zijn 10 jarig bestaan gevierd bij autobedrijf Mebu in Nootdorp. De Focus club is 12 jaar geleden spontaan ontstaan toen een paar Ford enthousiastelingen informatie uitwisselden over hun Ford Focus. Daarvoor werd een internetforum opgericht.

Een schot in de roos, want binnen een aantal maanden groeide het forum uit naar meer dan honderd forum leden. In 2007 werd besloten om een officiële autoclub op te richten; de Ford Focus club. Tegenwoordig bestaat de club uit meer dan 150 club leden en op het forum zijn meer dan 21.000 mensen geregistreerd waarvan er ruim 1600 actief zijn. Zo is het forum uitgegroeid tot meer dan 540.000 berichten en is het een vraagbaak voor iedereen die iets wil weten over de Ford Focus.

De Focusclub heeft een actieve agenda waarbij gezelligheid en de Ford Focus centraal staan. Zo staat in mei een zogenoemde Dyno dag gepland bij Verhoeven in Harskamp en is op zaterdag 27 mei de jaarlijkse club dag bij Ford dealer Wensveen in Alblasserdam. Maar zaterdag waren ze te gast bij autobedrijf Mebu in Nootdorp met meer dan 70 auto's en meer dan 100 personen uit het hele land.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant