Puntjes voor Nootdorp

Sport 420 keer gelezen

Nootdorp - SV Nootdorp speelde met een flink gehavend team (door 5 schorsingen en enkele blessures) uit in Vlaardingen tegen Deltasport. Na een flinke puzzel was het trainer Dick Boereboom toch gelukt 11 spelers op het formulier te krijgen die tegen een bal kunnen schoppen.

Een van de spelers was 'good-old' Leroy Versteegen, eigenlijk al gestopt, maar in deze nood zijn kicksen weer aangedaan en de 17 jarige Chasey Stanneveld stond ook in de basis. Na 90 minuten speeltijd en 5 minuten blessure tijd floot scheidsrechter Dam af en waren beide ploegen niet tot score gekomen. Het is maar 1 schamel puntje wat SVN aan deze wedstrijd overhoudt, maar het voelde aan als een handvol.

RKDEO ging zondag op bezoek in Rijpwetering bij ROAC. De eerste 10 minuten waren voor ROAC en wist keeper Dennis Hendriks RKDEO op de been te houden en daarna kwam RKDEO in hun spel en liep het met 0-4 over ROAC heen. Doelpunten van Luuk Goedbloed, Tommy Simonis, Hayden Bergen en Ricardo Rosario Lopes Landim. Door deze twee overwinningen op rij lijkt RKDEO uit het dal te klimmen en is, mede door de resultaten van de andere teams in de poule, geklommen naar de 8e plaats.