Afbeelding

Oliveo wint van SEP en zet stap richting kampioenschap

Sport 918 keer gelezen

Pijnacker - Na de winst vorige week op Kethel Spaland (3-1) en het verlies van ODB staat Oliveo plotseling weer bovenaan. Vandaag moest Oliveo op bezoek bij het laag geklasseerde SEP uit Delft. Een tegenstander waar Oliveo het traditioneel lastig heeft. Het hobbelige grasveld nodigt niet uit voor verzorgd voetbal.

Door middel van veel druk naar voren probeerde Oliveo vroeg een goal te maken. De keeper van SEP was echter een sta in de weg en ronselde enkele ballen uit de goal. Daarnaast bood ook de paal 2 keer uitkomst voor een vroege voorsprong. De rust werd wonderbaarlijk genoeg ingegaan met 0-0 terwijl er voor Oliveo echt wel mogelijkheden waren.

De opdracht was na rust duidelijk voor Oliveo: winnen kosten wat het kost. Het was een doodspelmoment wat Oliveo eindelijk een doelpunt opleverde. Vloemans was attent en kopte de bal in het goal. Hierna had keeper Duijvenstijn een uitstekende redding na een zeker lijkend doelpunt voor SEP. Van Wichen maakte vervolgens met een snoeiharde vrije trap een einde aan de illusies van SEP. En tot slot was het A-junior Max Huurman die het slotakkoord had. Hij speelde zichzelf knap vrij in de 16-meter en schoot onberispelijk raak met zijn linkerbeen. Na afloop werd bekend dat ODB gelijk heeft gespeeld. Hierdoor loopt Oliveo wat uit en speelt het nog 3 finales op weg naar het kampioenschap!