Foto: Jumbo Communications
Foto: Jumbo Communications

Jumbo Nootdorp breidt bezorgservice uit

Algemeen 711 keer gelezen

ADVERTENTIE - Sinds half december kunnen inwoners van Nootdorp en Ypenburg hun boodschappen thuis laten bezorgen. De bezorging gebeurd door bekende gezichten uit de winkel.

"We merken dat de bezorging thuis en op het werk enorm succesvol is. De omzet groeit enorm en we merken dat we op meerdere dagen al tegen onze maximale capaciteit aanzitten. Hierdoor kunnen klanten op de door hun gewenste momenten soms niet meer laten bezorgen en dat past niet bij Jumbo", aldus ondernemer Erwin Steendam. "Daarom gaan we vanaf volgende week rijden met een tweede bezorgbus om onze capaciteit uit te breiden naar 50 bezorgingen per dag, 6 dagen in de week en ik ben ervan overtuigd dat het hier niet mee ophoudt". 

Het bezorgen van boodschappen thuis en op het werk gebeurd door meerdere partijen in Nederland, waaronder Albert Heijn en nieuwkomer Picnic. Jumbo onderscheidt zich doordat we met bekende gezichten uit de supermarkt bij de mensen thuis komen, een assortiment aanbieden van ruim 20.000 artikelen tegen de allerlaagste prijs en bij elke bestelling gratis bezorgen wanneer de klant bepaalde, veel gevraagde  producten koopt. Bovendien bezorgen we op momenten dat de  klant aangeeft  en niet wanneer het ons goed uitkomt. "Het is allemaal eenvoudig te regelen: even de Jumbo app downloaden, kijken bij welke producten er deze week gratis bezorgd wordt en bestellen maar. Wij doen de rest!", aldus Erwin Steendam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant