Afbeelding

Oliveo deelt meer dan speldenprikjes uit

Sport 157 keer gelezen

Pijnacker - Het enige dat afgelopen weekend voor Oliveo telde, was een overwinning tegen en bij DHL. Thuis werd het met moeite 1-1 tegen oud trainer Rene Slegtenhorst. Na de teleurstellende resultaten van vorige week tijd om te laten zien dat Oliveo het winnen niet verleerd is.

Oliveo had het begin van de wedstrijd de meeste controle en kon wat speldenprikjes uitdelen. Echter was het slordig balverlies in de achterhoede waarna de spits van DHL de bal in het zijnet schoot. Daarna liet Oliveo zich weer zien en was het spits Wessel Kleij die de 0-1 binnenschoot. Hij draaide fraai weg bij zijn tegenstander en schoot met links in de verre hoek. Hierna bleef Oliveo op zoek naar de goal van DHL maar werd het vooral tegengehouden door de harde wind. In de 2e helft een zelfde spelbeeld waarbij Oliveo de bal had en voornamelijk werd afgestopt door de scheidsrechter.

Zowel bij DHL als Oliveo legde hij het spel stil bij elke vorm van contact. Het was wederom Wessel Kleij die de 0-2 scoorde. Een miscommunicatie bij DHL achterin werd onderschept door Robin Hoogland die meegaf op Kleij. Met een fraaie stift en een vlaag van de wind snelde de bal het goal in. Het slotakkoord was voor Rafael Schreur die zijn invalbeurt bekroonde met een doelpunt. Uit een corner kopte hij snoeihard de 0-3 binnen wat tevens de eindstand werd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant