Foto's: Sander de Hollander
Foto's: Sander de Hollander

SV Nootdorp gelijk, RKDEO verliest in slotfase

Sport 424 keer gelezen

Nootdorp - Zaterdag ging SV Nootdorp op bezoek bij de buren Forum Sport in Voorburg. Forum Sport was heer en meester over het veld maar kon niet tot scoren komen en SV Nootdorp moest zich beperken tot het verdedigen van het Nootdorpse doel.

Vlak na rust kwam SV Nootdorp twee keer heel goed weg toen Forum Sport verzuimde de 100% mogelijkheden te verzilveren. Pas met nog een kwartier te spelen leek SV Nootdorp wat gas bij te geven en kreeg het enkele kansen. 5 minuten voor tijd leek de beslissing in het Nootdorpse voordeel te gaan vallen. Bij een sliding op aanvaller Ricardo Siebring binnen de beruchte lijnen fluit scheidsrechter van Rijn en wijst naar de stip, maar in een split second bedenkt deze zich, blijkbaar heeft hij tussendoor de video-referee geraadpleegd, en geeft Siebring een gele kaart wegens een schwalbe en draait de wedstrijd uit op een doelpuntloos gelijkspel. Door de resultaten op de andere velden is SV Nootdorp nu medekoploper in de 1e klasse B.

Daags later ging RKDEO naar Roelofarendsveen om de strijd aan te gaan met DOSR. In de openingsfase was DOSR wat sterker maar kon nog niet tot scoren komen. Halverwege de eerste helft kreeg RKDEO in de personen van Twan Greeve en Rick de Bruijn enkele kansjes maar beide zochten het doel te hoog. In de tweede helft werkte het natuurgrasveld niet mee omdat het vanaf de aftrap was gaan miezeren en steeds zwaarder werd om mooie acties uit te voeren. Toch waren er enkele kansen voor RKDEO van Ryan Lugtigheid maar had het geluk niet aan zijn zijde, bal op de binnenkant paal terug in het veld en bal via lat over. Met nog 3 minuten op de klok kon RKDEO een voorzet van DOSR niet wegwerken en had keeper Dennis Hendriks het nakijken en scoorde DOSR het enige en winnende doelpunt en kon RKDEO met lege handen weer huiswaarts.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant