Afbeelding

DSVP speelt met veel vechtlust en gogme

Sport 445 keer gelezen

DSVP startte furieus, binnen 2 minuten was het al 1-0. Hozan Hussaini werd op links weggestuurd en zijn voorzet werd door Jim Jense (goed voor zijn man komend) bij de eerste paal hoog in het dak van het doel van Zestienhoven ingeschoten.

Na toch even geschrokken te zijn, leek Zestienhoven na de 15e minuut weer bijgekomen te zijn. Een aanvaller van Zestienhoven die alleen voor de DSVP keeper Tom Bénard kwam werd goed door de DSVP goalie gered. Tot de 42e minuut, op het middenveld een duel werd uitgevochten door een DSVP-er en zijn tegenstander. Volgens scheidsrechter van Ekelenburg gingen beide spelers fel op de bal, maar het was wederzijds, dus floot ik niet! Uiteindelijk kwam die bal bij Remco Pruysers terecht, die Rowdi Nobbe aanspeelde en diens schot ging, zeer goed geplaatst, onder de keeper van Zestienhoven door, in het doel 2-0. Kort daarna floot de scheidsrechter voor de rust.

De tweede helft kwam Zestienhoven getergd uit de kleedkamer maar bleef toch achterin (naar de tegenzin van trainer Stafleu) met 5 á 6 man hangen..
Net als in de eerste helft gingen de ballen net naast of over. Ook stond Tom Bénard zijn mannetje met een paar goede reddingen.

Enkele minuten voor het einde van de wedstrijd had de goalie van Zestienhoven geen antwoord toen hij in de 88e minuut door Hozan Hussaini, met flair, werd omspeeld en de 3-0 liet aantekenen. Conclusie: Een prima spelend DSVP kreeg zijn revanche voor de 6-0 nederlaag van de uitwedstrijd.