Emiel van de Coevering in de aanval tegen Saturnus (foto Mieke van Veen)
Emiel van de Coevering in de aanval tegen Saturnus (foto Mieke van Veen)

Zaalkampioenschappen in zicht bij Oliveo Handbal

Sport 316 keer gelezen

Pijnacker - Terwijl de selecties van Oliveo Handbal een vrij weekend hadden, ging de strijd om de bovenste plaatsen in de competitie bij sommige overige teams gewoon door.

Heren 2 speelde zondag 19 februari een belangrijke wedstrijd tegen koploper Saturnus Ridderkerk. De eerste helft leidde Oliveo, met rust stond het 14-12. Daarna kreeg HS2 het moeilijker en tegen het eind van de wedstrijd dreigde Saturnus er met de punten vandoor te gaan. Cirkelspeler Roel de Jong werd in het heetst van de strijd gehinderd in een vrije doelkans op de cirkel en Emiel van de Coevering verzilverde de strafworp. Met de eindstand van 33-33 staat HS2 nu op de tweede plaats in de strijd om promotie naar de hoofdklasse.

Eersteklasser HB1 verloor van koploperconcurrent Snelwiek uit Rotterdam. DA1 moet door het verlies tegen Verburch ook genoegen nemen met een tweede plek, evenals HC1 dat verloor van Quintus. Dames 3 won met 22-15 van MMO en is hiermee verzekerd van de kampioenstitel die ze zondag 12 maart binnen willen halen. Enkele jeugdteams staan op een zodanige plek in de competitie dat een kampioenschap mogelijk is. Met het langer worden van de dagen komt het gezellige veldseizoen in zicht. Meer via www.oliveohandbal.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant