Afbeelding

Gestoorde jongen knipt zomaar haar meisje af

Regio 3.817 keer gelezen

Pijnacker/Lansingerland - Maandagavond is onze regio opgeschrikt door een bizar incident. Een jongen van een jaar of 16 heeft het haar van een meisje afgeknipt. Hij achtervolgde haar met een schaar in zijn handen en sloeg toe.

"Rond 21.45 uur fietste mijn dochter ter hoogte van Melanchthon Bergschenhoek. Ze was onderweg naar huis. Het viel haar op dat er iemand een hele tijd opvallend schuin achter haar bleef fietsen. Toen de blanke jongeman met bril in de leeftijd van 16 jaar haar passeerde leek het op dat moment dat hij aan haar haar trok en er snel vandoor ging. Mijn dochter schrok zich rot en belde mij meteen op. Ze had geen idee wie het was geweest en bij thuiskomst hebben we het er verder niet meer over gehad. Omdat we niet wisten hoe en wat, hebben we de politie niet gebeld", vertelt haar moeder.

"Vanmorgen stuurde mijn dochter me bovenstaande foto van haar haar door en ze belde mij. "Mam het is net of er aan mijn haar geknipt is, het is bot en ik mis een hele hap!". Het kwartje viel meteen bij mij bij het zien van de foto. De voorbijfietsende jongeman trok niet aan haar haar maar, heeft haar haar afgeknipt! Ik moet er niet aan denken hoe anders dit had kunnen aflopen! Onderweg tijdens het fietsen heeft iemand dus een scherp voorwerp bij haar hoofd gehouden! Ik griezel bij het idee! Welke randdebiel doet er zoiets? Dan spoor je toch niet? Ik bedoel, overzie je dan eigenlijk de consequenties van je handelen en wat het geestelijk met iemand doet en wat er kan gebeuren? Mijn dochter is er echt ontdaan over! En verder blijf je gewoon met je klauwen van mijn kind af", zegt ze emotioneel. De moeder heeft melding gemaakt bij de politie en hoopt dat getuigen zich melden op het bureau.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant