De salon is te vinden bij de entree van winkelcentrum Parade.
De salon is te vinden bij de entree van winkelcentrum Parade.

Hair App scoort met kleuren

Algemeen 8.383 keer gelezen

ADVERTENTIE - Sinds vier jaar is bij de entree van de Parade de kapsalon Hair App gevestigd. Dit is een groeiende keten die zich wil onderscheiden met kleuringen. De scherpe prijs daarvan is 14,50 euro, ongeacht haar of gevraagde behandeling. Een prijs die blijkt aan te spreken bij een breed publiek. Trouwens: bij alle behandelingen is de prijs scherp.

Sinds de Action aanwezig en actief is in het winkelcentrum beginnen steeds meer mensen uit de hele regio deze stijlvol en warm ingericht salon te ontdekken, zegt de jonge be- en gedreven bedrijfsleidster Bonnie (25) die samen met assistent Sasja de zaak runt. In totaal zijn er vier kapsters actief en twee stagiaires. 

Opvallend in de salon is het speelse hoogteverschil tussen 'de begane grond' en de 'verdieping' die je bereikt met een trapje, dit alles in dezelfde stijl als de entree van het winkelcentrum zelf.

De naam Hair App duidt niet op de smartphoneterm App maar op HairApplications, haartoevoegingen. De App is nog in ontwikkeling. Eigenares Renate richt zich eerst op verdere uitbreiding van de keten die naast Nootdorp al aanwezig is in Pijnacker/Keijzershof, Delfgauw/Emerald, Kralingen, Gouda, Zoetermeer, Leidschendam en zeer binnenkort ook in Ypenburg. De kapsters die daar aan de slag gaan, lopen zich nu bij wijze van spreken tijdelijk al warm in Nootdorp. 

Een kenmerk van Hair App is dat de salon zich richt op 'het hele gezin'. Ook mannen, kinderen en jongeren weten de salon probleemloos  te vinden. Hair App werkt overigens met en zonder afspraak, al dan niet via internet of telefoon.

Die variatie in klanten en behandelingen houdt het werk ook leuk, vindt Bonnie die zeven jaar in het vak zit en de ontwikkeling en trends op de voet bijhoudt, samen met haar collega's in Nootdorp en de andere salons. Ze wijst er nog op dat Hair App werkt met de lijn van het topmerk Kerastase L'Oreal
De openingstijden zijn heel ruim. Van maandag 10.00 uur tot zaterdag 17.00 uur. De koopavond op vrijdag is vanwege te weinig belangstelling ingeruild voor een vroegere start op maandag. Neem eens een kijkje bij Hair App en loop eens naar binnen. Je wordt gastvrij ontvangen en je haar ondergaat een topbehandeling! 

Hair App Nootdorp
Zilveren Zweep 1 
2632 GP Nootdorp
015 – 262 9950
nootdorp@hairapp.nl
www.hairapp.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant