Afbeelding

Politie heropent onderzoek moord Koos Drevijn

Actueel 8.480 keer gelezen

Delfgauw - De politie heeft vandaag opnieuw aandacht gevraagd voor de moord op Koos Drevijn in 2007 aan de Noordeindseweg in Delfgauw. 

"Het is nu zo'n tien jaar later en de familie van Koos verkeert nog altijd in het ongewisse over wie Koos vermoord heeft en waarom", zo laat de politie weten in een update op de opsporingspagina van politie.nl. Ook is er een tweet verzonden door de Eenheid Den Haag.

In de vroege ochtend van vrijdag 8 juni 2007 wordt om 05.20 uur in recreatiegebied de Delftse Hout een dode man gevonden. Hij ligt op zijn rug op de Noordeindseweg bij Delfgauw in een plas bloed. Rechts van hem, op anderhalve meter afstand, ligt een twee meter lange boomstronk van ongeveer 15 centimeter dik.

Op twee meter afstand van de boomstronk staat een blauwe Volkswagen Bora. De motor draait nog, de lichten staan nog aan en het portier is geopend. De man blijkt te zijn doodgeschoten. Het is de 50-jarige Jacobus Johannes Drevijn, roepnaam Koos. Koos Drevijn woonde in Delfgauw en runde daar een manege. Wie heeft tips over deze zaak?

De zaak was maandagavond ook op de radio te horen in het programma Dossier Mastenboek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant