Voorzitter Hans van Noppen spreekt. Op de achtergrond burgemeester Francisca Ravestein en de teamchef van de lokale politie, Gerard Anker. Foto: Sander de Hollander
Voorzitter Hans van Noppen spreekt. Op de achtergrond burgemeester Francisca Ravestein en de teamchef van de lokale politie, Gerard Anker. Foto: Sander de Hollander

RKDEO houdt Door Eendracht Omhoog bijeenkomst en kiest Vrijwilliger van het Jaar

Actueel 1.709 keer gelezen

Nootdorp - Een week na de verwoestende brand in het RKDEO Clubgebouw was de sporthal afgelopen weekend omgetoverd tot tijdelijke kantine waar de "Door Eendracht Omhoog" bijeenkomst werd gehouden in plaats van een traditionele nieuwjaarsreceptie.

Na een week van poetsen, opruimen, improviseren en met vele handen licht werk kon de groep vrijwilligers trots zijn op het aantal bezoekers van de bijeenkomst. Ruim 400 bezoekers kwamen op bezoek om elkaar een hart onder de riem te steken en daar waar nodig de schouders eronder te zetten. Voorzitter van Noppen gaf een toelichting wat er allemaal afgelopen week gebeurd was en dankte de vele vrijwilligers hiervoor. Karel Kuipers gaf als tussenpersoon namens het assurantiebedrijf De Goudse tekst en toelichting hoe verder te gaan en uitte de steun van de verzekering.

Bestuurslid Jan Greeve, tevens voorzitter Projectgroep die zich bezig houdt met de heropbouw van het clubgebouw, gaf kort aan wat er op korte termijn en lange termijn opgepakt moet gaan worden. Aad de Koning (viscommissie) en Adri Vervuurt (club van 75) boden een flinke donatie aan het bestuur voor de herstelwerkzaamheden. Een vader van een F-jeugdlid (Michel Baretta) startte zondag 1 januari een spontane doneeractie, waar inmiddels ruim € 9.000,- mee bijeengebracht is.

Ook was er natuurlijk ruimte voor overige zaken. Van Noppen roemde 1 persoon in het bijzonder in verband met jarenlange inzet als vrijwilliger van RKDEO en een aantal jaren belast met verhuur van de RKDEO sporthal. Als "Vrijwilliger van het Jaar" werd Mieke Hooijmans gekozen. Van Noppen had ook een voetbal mededeling dat het contract met hoofdtrainer Jeroen Struijs met een jaar verlengd is.

Als afsluiting nam Hans van Kippersluis de microfoon en starte DJ Piet het bekende RKDEO clublied wat door van Kippersluis werd voor gezongen. Daarna was het lang gezellig in het tijdelijke clubgebouw.

Foto: Sander de Hollander
Foto: Sander de Hollander
Afbeelding
Foto: Sander de Hollander
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant