Afbeelding

De Laatste Eer steunt Pieter van Foreest met nieuwjaarsgift

Regio 1.250 keer gelezen

Regio - Tijdens de nieuwjaarsreceptie van uitvaartcoöperatie De Laatste Eer zal voorzitter Paul de Bree een cheque overhandigen aan zorgorganisatie Pieter van Foreest. De uitvaartvereniging schenkt een bedrag van € 4.000,- ten behoeve van een speciaal project 'waardig afscheid'.

Daar waar Pieter van Foreest mensen onder andere zorg aanbiedt in de laatste fase van hun leven, richt De Laatste Eer zich vooral op het verzorgen van een mooi afscheid voor mensen die zijn overleden. "Als een gewaardeerde Delftse zorginstelling als Pieter van Foreest investeert in een waardig afscheid van haar cliënten, dan steunen wij dat van harte, dat sluit zeer goed aan bij de doelstellingen van onze vereniging", aldus de Bree. "Wij zijn erg content met de gift van De Laatste Eer. Met dit bedrag kunnen we ons project 'waardig afscheid' een extra impuls geven", aldus Lydi Brouwer, locatiemanager van De Bieslandhof.

Uitvaartvereniging De Laatste Eer is met ca. 15.000 leden de grootste Delftse vereniging die sinds 1931 het afscheid verzorgt voor vele inwoners van Delft. Pieter van Foreest biedt een breed, flexibel pakket aan services en diensten voor ouderen op het gebied van wonen, zorg, behandeling en welzijn in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland.

De cheque wordt overhandigd door voorzitter Paul de Bree aan Lydi Brouwer, locatiemanager van de Bieslandhof, op 9 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie van De Laatste Eer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant