Afbeelding

Kok Wonen en Lifestyle voor de mooiste kerstgeschenken

Algemeen 444 keer gelezen

ADVERTENTIE – Voor de mooiste kerstgeschenken gaat u naar Kok Wonen en Lifestyle, waar uw cadeautjes feestelijk worden ingepakt voor onder de Kerstboom. Ook dit jaar vindt u er woondecoraties in verschillende thema's. En vanaf 17 december* ontvangt u ook nog eens 25% korting op alle woonaccessoires!

De natuurlijke kerst bestaat uit veel houten accessoires gecombineerd met wit. Van stoere boomstammetjes met een waxinelichtje bovenin tot houten kerstboompjes en rendieren. Gecombineerd met witte of grijze robuuste kaarsen creëert u een rustige kerstsfeer.

Voor de Industriële kerst worden zwarte accessoires gecombineerd met groene, donkerblauwe en gouden of zilveren accenten.  Denk hierbij aan donkere sfeerlichten die het kaarslicht mooi filteren, stoere metalen lantaarns en robuuste aardewerken kannen en vazen.

De traditionele kerst in wit en zilver is eigenlijk nooit uit de mode. Van glazen engeltjes, witte sfeerlichtjes, zilveren kerstbellen tot schitterende kerstballetjes met pareltjes. Alles voor een sprookjesachtige en klassieke kerst in huis.

Voor de romantische kerst worden roze kleuren met elkaar gecombineerd. Mooie sfeerlichtjes met rendieren, windlichten in transparant roze en vintage kerstballen. Met koperen accenten wordt het net iets spannender en creëert u een prachtige warme sfeer.

Voor nog meer inspiratie bent u van harte welkom op de Stationsstraat 18 in Pijnacker.

Kok Wonen en Lifestyle wenst u sfeervolle en hartverwarmende feestdagen toe.

*deze aanbieding is geldig van 17 december tot en met zaterdag 24 december

Image and video hosting by TinyPic

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant