Afbeelding

Kerk draait Top 2000

Actueel 640 keer gelezen

Delfgauw - Ook dit jaar is er weer een Top2000 kerkdienst in Kerk Delfgauw. Op 30 december aanstaande komen livemuziek en een inspirerende boodschap samen in één dienst.

Kijk jij ook terug op het jaar dat bijna geweest is? Blik je ook vast vooruit naar het jaar dat komen gaat en welke plannen je hebt? In de nummers die verkozen zijn tot de Top2000 aller tijden zitten vaak inspirerende teksten verborgen. Een boodschap van hoop of loslaten, een boodschap van troost en vertrouwen of een boodschap die je bewust maakt van het hier en nu. Veel teksten die je op weg helpen en een bron van inspiratie kunnen zijn.

Dominee Robert Stigter gaat voor in deze Top2000-kerkdienst. Hij brengt je op inspirerende wijze langs een selectie uit de Top2000. Allemaal wereldhits met herkenbare thema's die door de Delfg'Houseband live ten gehore worden gebracht.

MijnKerk.nl
Het initiatief van de Top2000-kerkdiensten is afkomstig van internetkerk MijnKerk.nl. Het afgelopen jaar hebben 90 kerken meegedaan aan dit initiatief en dit aantal is nog groeiende. 

Kort en bondig:
Datum: 30 december 2016
Aanvang: 20:00 uur
Adres: Zuideindseweg 7 te Delfgauw
Voorganger: Dominee Robert Stigter
Band: Delfg'Houseband
Toegang is gratis, tijdens de dienst wordt er gecollecteerd voor een goed doel

Voor meer informatie kunt u mailen naar top2000@kerkdelfgauw.nl of contact opnemen met dominee Robert Stigter op 0643006247. Zie voor meer informatie ook www.top2000kerkdienst.nl/delfgauw, https://www.facebook.com/Top2000kerkdienstDelfgauw/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant