Afbeelding

DSVP voetbalt maar één helft, dat is één helft te weinig

Sport 414 keer gelezen

Pijnacker - Vanaf de aftrap zocht IJVV De Zwervers direct de aanval, en door een gemakkelijk gegeven vrije trap die door De Zwervers voor het doel werd gebracht en binnengekopt, was het na 30 seconden al raak.

Ofwel, voordat de secondewijzer van de klok één keer rond was geweest lag de bal dus al in het doel van DSVP 0-1.
Je zou wellicht denken dat men zich rot schrok, maar in de 13e minuut werd de afgeslagen corner door De Zwervers alsnog in het doel van DSVP geschoten, 0-2 na 13 minuten. Als de keeper van DSVP niet z'n best had gedaan was het nog erger geworden. Omdat DSVP in de 1e helft helemaal niets liet zien houden we het hierbij. Rust 0-2.

Na de rust was er gelukkig een heel ander beeld te zien, Na een kwartier in de 2e helft resulteerde dit in een goede kans voor DSVP maar werd de bal in twee instanties door de verdediging van De Zwervers uit het zestien meter gedirigeerd. Hierdoor leek het doelpunt voor DSVP niet uit te kunnen blijven. En zo gebeurde, in de 13e minuut van de 2e helft ontving Ado Murselovic de bal en diens voorzet werd knap "tegendraads" ingekopt door Chris van Egmond. 1-2. Schitterend doelpunt.

Iedereen ging er nu eens recht voor zitten. De druk op het doel van De Zwervers werd met de minuut groter toch was DSVP niet van plan om alles op de aanval te gooien want DSVP was nog wel een beetje bang voor de counter van De Zwervers. Gecontroleerd aanvallen dus met de verdediging in tact. Helaas bracht dit toch te weinig. De bal wilde niet goed vallen. Daarom floot de scheidsrechter na 5 minuten blessuretijd tijd af. Eindstand 1-2.