Afbeelding

SV Nootdorp en RKDEO spelen uit

Sport 229 keer gelezen

Nootdorp - SV Nootdorp en RKDEO speelden afgelopen weekend een uitwedstrijd. SV Nootdorp ging zaterdag op bezoek bij en in 's-Gravenzande en kwam van een koude kermis thuis.

Koploper in de eerste klasse B werd met een 2-0 verlies weer huiswaarts gestuurd. Tegenstander 's-Gravenzande kroop naar de tweede plaats, SV Nootdorp blijft nog wel koploper met 3 punten voorsprong.

Daags later ging RKDEO op bezoek bij en in Delft. De nummer 3 (Delft) tegen de nummer 9 (RKDEO) van de ranglijst. Delft kwam op voorsprong maar daarna herstelde RKDEO zich en kwam binnen enkele minuten op voorsprong door doelpunten van Rick de Bruijn en Tommy Simonis. Vlak na rust maakte Delft toch weer gelijk, 2-2, wat tevens de eindstand zou betekenen. Door het gelijke spel klom RKDEO 1 plek op de ranglijst en staan nu op de 8e plaats.