Afbeelding

Avanti opnieuw met lege handen

Sport 310 keer gelezen

Pijnacker – Ook in de derde wedstrijd in de zaalcompetitie hebben de korfballers van Avanti geen punten weten te pakken. Tegen kampioenskandidaat TOP uit Arnemuiden kan Avanti alleen in de beginfase bijblijven.

Na 6-6 en een ruststand van 9-12 loopt TOP in de tweede helft uit naar 10-17.  Een opleving van Avanti, wanneer het terugkomt tot 15-17 met nog 8 minuten te spelen, is niet genoeg. De eindstand wordt 18-22.

Volgende week een nieuwe kans voor Avanti bij KVS/Maritiem in Scheveningen.

Doelpunten: Stefan Hogervorst(6),Jordi van Zuidam(5),Sijmen van den Bergh(2),Manon Ballings(2),Sophie Donkervoort(1),Thomas Reijgersberg(1),Rick vd Blink(1)

Foto: Stefan Hogervorst ( nr 19 ) scoorde in de wedstrijd zijn 500e doelpunt in de hoofdmacht van Avanti. Hier grote vreugde na de treffer voor 15-17. ( Foto Nicoline de Bakker )