Afbeelding

Stanislas haalt geld op voor stichting KiKa

Actueel 536 keer gelezen

Pijnacker - In het kader van de jaarlijkse goede doelenactie hebben alle leerlingen van het Stanislascollege hun beste beentje voorgezet om geld in te zamelen voor stichting KiKa.

Op vrijdag 18 november om 11 uur precies was het de beurt aan 254 brugklasleerlingen, 5 docenten en directeur Marcel Kuit die samen 1459 rondjes van exact een kilometer liepen. Brugklasser Nick Brand was met negen rondes de snelste leerlingen en Madelon van der Kuur was met acht rondes het snelste meisje. Na afloop van de loop, die muzikaal werd bijgestaan door een driekoppige docentenband, kregen alle leerlingen een flesje sportdrank dat werd gesponsord door Albert Heijn Ackershof en ook dit jaar was de start- en finishboog, die beschikbaar gesteld werd door de Rijswijkse Vuurwerkhal een blikvanger.

Na de inspanningen van de brugklassers waren in de school allerlei activiteiten voor leerlingen georganiseerd, die ten doel hadden om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa. Zo konden leerlingen stoelen beschilderen, was er een silent disco, worstelden leerlingen in sumopakken tegen elkaar en ging men op zoek naar de Weerwolven van Wakkerdam.

Dit alles heeft geleid tot een mooie opbrengst die in zijn geheel wordt overgemaakt aan stichting Kinderen Kankervrij. Hoe groot die opbrengst precies is, wordt binnenkort duidelijk gemaakt.

Image and video hosting by TinyPic

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant