Afbeelding
Zaterdag 26 november

Ladies Day bij Apotheek Nootdorp

Algemeen 671 keer gelezen

ADVERTENTIE - Apotheek Nootdorp organiseert zaterdag 26 november aanstaande voor de tweede keer een Ladies Day. Niet alleen vrouwen, maar ook mannen, zijn van harte welkom op deze verwendag.

Op vertoon van de coupon (elders is in deze krant) ontvangt u deze dag maar liefst 20 procent korting op de artikelen van Vichy, Avène, Lierac, La Roche Posay en Eucerin. Op de dagverzorging van Vichy ontvang je zelfs nog € 5,- extra korting, bovenop de 20% korting. De gehele dag is de schoonheidsspecialiste aanwezig voor een gratis huidadvies en zijn er verschillende stands met gerenommeerde merken.

Jolanda van den Ende-Elshout van Apotheek Nootdorp: "Wegens het succes van de vorige editie herhalen we de Ladies Day. Bezoekers ontvangen bij aankoop van producten van onze merken maar liefst 20% korting op vertoon van de coupon of de flyer. Een cadeau voor uzelf of als geschenk, extra mooi ingepakt, zodat u klaar bent voor de feestdagen."

De Ladies Day vindt plaats op zaterdag 26 november van 10.00 uur tot 15.00 uur aan de Kerkweg 19 te Nootdorp. U ontvangt, net als bij de vorige editie, een goedgevulde goodiebag!

Image and video hosting by TinyPic

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant