Afbeelding

Batcrab in actie tegen kindersterfte door longontsteking

Actueel 238 keer gelezen

Pijnacker - De Haagse/Pijnackerse band BATCRAB voert actie tegen kindersterfte door longontsteking. Dat is dit jaar het thema van Serious Request, de actieweek van het Rode Kruis en 3FM.

Al eerder is BATCRAB in actie gekomen voor een goed doel voor kinderen: een jaar lang (2012) ging al het verdiende geld naar Stichting KiKa. De komende maand gaat de band drie acties voeren om geld op te halen voor het Rode Kruis.

Huiskamerconcert
Voor de lage prijs van €20,- per half uur komt BATCRAB een huiskamerconcert geven. Bent u geïnteresseerd? Meer informatie over deze actie vindt u op http://kominactie.3fm.nl/actie/BATCRAB-huiskamerconcert.

Personal song
Een nummer schrijven met aan het thema gerelateerde persoonlijke verhalen. Dat is het plan. De verhalen van de drie hoogste bieders worden in het nummer verwerkt. Wilt u bieden? Meer informatie vindt u op http://kominactie.3fm.nl/actie/BATCRAB-personal-song.

Centrumtour
BATCRAB gaat "door het centrum van Den Haag touren" en proberen binnen verschillende winkels zoveel mogelijk geld bij elkaar te spelen. Meer informatie over de actie is te vinden op https://kominactie.3fm.nl/actie/batcrab-centrumtour.

Wilt u BATCRAB met hun acties helpen door uw steentje bij te dragen aan een (of meerdere) acties? Neem contact op met de band via hun website (www.BATCRAB.band) of doneer via de actiepagina's. Namens het Rode Kruis; bedankt!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant