Afbeelding
AANMELDEN

Gratis interieuradvies bij Van der Goes

Algemeen 396 keer gelezen

ADVERTENTIE - Bij Van der Goes wonen & slapen in de Dorpsstraat in Nootdorp kun je zaterdag 19 november een gratis interieuradvies krijgen. Van der Goes noemt dat een Inspiration Tour. Inspiratie en goede ideeën opdoen, daar draait het om.

Perry van der Goes zegt: "De Inspiration Tour is er voor iedereen en past ook bij iedereen! Is je interieur voorkeur naturel, industrial, romantic, classic, contemporary, een mix of heb je nog geen idee? Het maakt niet uit, voor iedereen is er keuze in overvloed. We maken graag een interieur adviesplan op maat, die aansluit bij je wensen zodat het interieur als een warme jas past en jij je echt thuis voelt."

De woonman vervolgt: "We letten er goed op dat je huis niet aanvoelt als een showroom maar een eigen karakter krijgt. Tijdens de interieuradvies dag bij ons in de winkel krijg je een individueel advies van 45 minuten waarbij je al je persoonlijke interieurwensen kenbaar kan maken. Een interieur stylist voorziet je van een inspirerend advies. Om de tijd optimaal te benutten vragen we je om een plattegrond, foto's en een wensenlijst mee te nemen. Je krijgt concrete suggesties aangereikt voor kleuren, materialen, stoffen en indelingen. Vervolgens worden deze in een interieurschets uitgewerkt. Zo kun je direct zien hoe de keuzes uitpakken en met elkaar combineren. Na afloop ontvang je jouw persoonlijke 'style-guide'. Daarop vind je ook de productstalen van je favoriete kleuren en materialen. Compleet en praktisch: een persoonlijk interieurplan waarmee je direct aan de slag kunt."

Schrijf je nu in voor een gratis interieuradvies op zaterdag 19 november

Van der Goes wonen & slapen
Dorpsstraat 64
Nootdorp
Telefoon  015 -310 82 41
www.vandergoeswonen-slapen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant