Afbeelding

Hallo dames in Pijnacker! Op vrijdag 11 november is het weer Ladies Night

Algemeen 2.370 keer gelezen

Pijnacker - De Ondernemersvereniging Ackershof organiseert voor de vierde keer een gezellige Ladies Night. Deze avond wordt vrijdag 11 november gehouden en duurt van 18.00 tot 21.00 uur. Vanaf maandag 7 november wordt er weer hard gewerkt om de Kerstverlichting op te hangen in en rond Ackershof. Ook de Diamant, het Emmapark en de Kerkweg zijn dan weer feestelijk verlicht.

Een stukje muziek mag natuurlijk niet ontbreken. Dit jaar is gekozen voor Amuse Music. Een vijfkoppige band bestaande uit bas, gitaar, drums, zang en trompet. Eén van de bandleden is Ruben van der Kleij uit Pijnacker, die dit jaar is afgestudeerd aan het conservatorium. Ook de zangeres is fantastisch. De band speelt drie sessies op verschillende plaatsen in het winkelcentrum.

Dansen en slagroom
De Swingende Kok komt met zijn fornuisje naar de Ladies Night. Vanuit het fornuisje klinkt swingende muziek. De kok loopt en swingt door de passages en hij maakt regelmatig een dansje met de aanwezige dames. Voor alle vrouwen die met hem meedansen heeft hij een heerlijke wafel met slagroom klaarstaan. In dit geval krijgen ze een heerlijke wafel met slagroom van hem. 

Chocoladefontein
In de nieuwe passage staat een luxe chocoladefontein. Op een zeer decoratieve buffettafel zijn de lekkernijen uitgestald. Vers fruit, lange vingers, marshmallows en heerlijke biscuits kunnen onder de chocoladefontein worden gehouden. U wordt door twee medewerkers geholpen bij het dippen. Voor de leegstaande winkel van het vroegere Lake Side komt een mooie buffettafel te staan. Hier kunt u genieten van heerlijke hapjes die door Petra Verkade zijn klaargemaakt. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met producten uit de foodwinkels in Ackershof, zoals Keurslager Opstal, de Stompwijkse Kaasboer, Albert Heijn en Groente en Fruithandel de Ackershof. Ook worden de Fairtrade producten uit de Wereldwinkel niet vergeten. U kunt de recepten van deze hapjes gratis meenemen. Dat is natuurlijk heel leuk voor de komende feestdagen.

Prosecco
Twee prachtige mannelijke modellen delen prosecco uit. Voor de mensen die geen alcohol lusten is er heerlijk glaasje Fairtrade appelsap. Op het pleintje tussen Bakker Van Maanen en Hunkemöller zal pedicure Nicoline aanwezig zijn. U kunt bij haar gratis uw voeten laten masseren, die natuurlijk vermoeid zijn geraakt door het vele shoppen. Margreet Wasko van Pijnacker In Balans is aanwezig om uw rug, nek of schouders te masseren. U zit aangekleed in een speciale stoel.

In heel veel winkels zijn speciale aanbiedingen en acties. Deze vindt u volgende week woensdag 9 november op twee pagina's in de Telstar.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant