Bij de Wintercheck wordt de auto op 28 punten nagekeken.
Bij de Wintercheck wordt de auto op 28 punten nagekeken.

Gratis wintercheck bij Autobedrijf Nootdorp

Algemeen 719 keer gelezen

ADVERTENTIE - Alweer een jaar is Autobedrijf Nootenboom aan de Oudeweg in Nootdorp een officiële Vakgarage voor de hele regio. Ze hebben de techniek, de apparatuur en de kennis in huis om met het hun team van zeven monteurs auto's van alle merken te onderhouden, te keuren, te repareren en te checken. 

Dit laatste is nu actueel: voor 9,95 euro kun je een wintercheck laten doen waarbij op 28 punten de auto wordt gecontroleerd. Van de banden en de remmen tot de ophangrubbers en van de olie tot de koelvloeistof. 

Komende zaterdag is er een actiedag en dan is de wintercheck zelfs geheel gratis. Meld je wel even aan bij: receptie@nootenboom-nootdorp.nl en als je geen computer hebt, bel dan even 015 – 310 9955.  

De winter staat voor de deur en dan is het goed om ook je auto daarvoor in staat van paraatheid te houden of te brengen. Het is heel goed om de allround automonteurs van Nootenboom daar even naar te laten kijken. Intussen loop je even door de schitterende glazen showroom van het autobedrijf dat gezamenlijk wordt gerund door de ervaren Henk van Wijk en de jonge Menno Roeling. 

Zij vertellen even kort en gericht het verhaal van hun BOVAG-gegarandeerde autobedrijf dat met succes een allround Vakgarage is en laten vervolgens de prachtige ruime werkplaats zien waar niet voor niets auto's van diverse merken staan voor een onderhoudsbeurt. 

Alle verloven zijn ingetrokken en alle werkplekken zullen nodig zijn om komende zaterdag de gratis Wintercheck snel en efficiënt uit te voeren. Maak gebruik van deze bijzondere actie en meld je snel aan. 

Image and video hosting by TinyPic

Gelukkig heeft Nootenboom aan de Oudeweg een ruime werkplaats voor de Wintercheckactie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant