Afbeelding

Opnieuw klap voor Ackershof: C&A gaat dicht

Actueel 626 keer gelezen

Pijnacker - Winkelketen C&A sluit volgend jaar de deuren in Pijnacker. Dat meldt dagblad Trouw vandaag. De winkel gaat dicht vanwege het 'slechte bedrijfseconomische resultaat'. Het personeel krijgt een baan aangeboden bij een nabijgelegen filiaal.

C&A sluit volgend jaar nog drie flilialen, onder meer in Nijverdal en Utrecht. Het filiaal in Pijnacker sluit rond de zomerperiode van 2017. Het vertrek van winkelketen C&A betekent opnieuw een grote klap voor het winkelcentrum in Pijnacker, dat juist baat heeft bij een landelijk concern met een aanzuigende werking. Op dit moment heeft C&A 132 winkels in Nederland.

Huurprijs
Vorige week werd bekend dat restaurant Het Witte Huis falliet is verklaard. Het bekende horecabedrijf in het hart van Pijnacker kon mede door de torenhoge huur het hoofd niet meer boven water houden. Veel inwoners van Pijnacker zijn van mening dat de gemeente Pijnacker-Nootdorp de commerciële verhuurder moet verzoeken om de huren weer draagbaar te maken, omdat een grote uitloop van ondernemers wordt gevreesd. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant