Afbeelding

Deelnemers gezocht Kerstmarkt Parade

Algemeen 110 keer gelezen

Op zaterdag 10 december 2016 staat winkelcentrum Parade Nootdorp van 12:00 tot 20:00 uur geheel in het teken van Kerst. Tijdens dit evenement wordt het hele winkelcentrum aangekleed met sfeervolle kerstkramen waar winkeliers hun (kerst gerelateerde) assortiment aan kunnen bieden aan het winkelend publiek.

De consument mag deze dag maar aan één ding denken: Kerst! Bezoekers krijgen een warm gevoel bij het betreden van het winkelcentrum door de uitstraling en de gezelligheid die er heerst. De speciale kerstkramen zorgen voor authentieke landelijke uitstraling.

Uiteraard wordt er gezorgd voor sfeervolle aankleding en entertainment. Tijdens het winkelen komt u de kerstman tegen, staat er een sfeervol kerstkoor kerstliedjes te zingen en kunt heerlijk opwarmen met een lekker glas gluhwein. Een leuk kerstcadeau gekocht en wilt u dit mooi in laten pakken, loop dan langs bij de speciale gratis VIP inpakservice. Zij maken van uw kerstcadeau een nog mooier geschenk!

Deelnemen
Het is nog mogelijk om deel te nemen aan deze sfeervolle kerstmarkt. Deelnemers die hoogwaardige en/of originele (kerst) producten aanbieden worden dan ook van harte uitgenodigd zich aan te melden. Ook met etenswaren kunt u nog meedoen, maar dit is maar beperkt mogelijk en gaat in overleg met de organisatie. De kosten voor een sfeervolle kerstkraam zijn € 65,-. Wilt u meedoen neem dan contact op met Spontaan Communicatie & Organisatie via: 0174-670810 of mail  naar tessa@spontaan.nu.

Maak deel uit van deze gezellige, sfeervolle dag, tot ziens in winkelcentrum Parade Nootdorp! Kijk op www.parade-nootdorp.nl voor meer informatie over Parade Nootdorp!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant