Foto: Martijn Mastenbroek
Foto: Martijn Mastenbroek

Inloopavond met verkenner Rotterdam The Hague Airport

Regio 233 keer gelezen

Regio - De verkenner Joost Schrijnen wil inwoners in de omgeving van de Rotterdamse luchthaven de gelegenheid geven uw vragen te stellen over de groeiwensen van de luchthaven.

Dat kan en kon al via de mail: verkenner.rtha@pzh.nl. En het kan ook op dinsdagavond 1 november op de luchthaven in Worldhotel Wings Rotterdam, Rotterdam Airportplein 55, in Rotterdam. De verkenner organiseert dan een inloopbijeenkomst  waarop omwonenden  in de gelegenheid zijn om hun vragen persoonlijk toe te lichten en mee te geven.

De provincie Zuid-Holland, de gemeenten Rotterdam, Schiedam en Lansingerland hebben deze zomer de heer Joost Schrijnen als onafhankelijk verkenner aangesteld om vragen die leven over de toekomst van de Luchthaven Rotterdam The Hague Airport te inventariseren. Van deze mogelijkheid is door veel mensen al gebruik gemaakt.

De heer Schrijnen presenteert zijn eerste bevindingen dit najaar aan de gemeenten en de provincie. De verzamelde vragen en de antwoorden van deskundigen maken deel uit van de bevindingen. De antwoorden worden dan later betrokken bij de standpuntbepaling van de gemeenteraden en Provinciale Staten over de luchthaven. In deze fase gaat het dus nog niet over meningen, maar over vragen.

De inloopavond op 1 november is bedoeld voor iedereen die de heer Schrijnen zijn of haar vragen wil meegeven. De inloopavond wordt gehouden op dinsdag 1 november tussen 19.30 - 21.30 uur. De avond is ingedeeld in 4 blokken van 30 minuten, waarbij omwonenden zelf kunt aangeven welk blok hun  voorkeur heeft.

Als u daarvan gebruik wilt maken, kunt u zich aanmelden via het mailadres verkenner.rtha@pzh.nl. Geef daarbij ook aan welk blok uw voorkeur heeft.

Blok 1: 19.30-20.00
Blok 2: 20.00-20.30
Blok 3: 20.30-21.00
Blok 4: 21.00-21.30

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant