Afbeelding

Spaar plaatjes van jouw lokale voetbalhelden

Sport 140 keer gelezen

Nootdorp - Na weken van voorbereiding, zal het geduld van de leden van RKDEO en SV Nootdorp dan eindelijk beloond worden. Op maandag 24 oktober, einde middag om 17.00 geven Erwin, Ellen en zoon David Steendam van JUMBO Nootdorp in Winkelcentrum Parade het startschot voor de voetbalplaatjes-actie van beide clubs.

Vanaf dat moment kan er bij deze JUMBO winkel gespaard worden voor de plaatjes van spelers, speelsters, leiders en trainers van beide clubs. Vanaf 24 oktober tot en met 11 december, 7 weken lang dus, wordt er bij iedere besteding van  € 10,- een setje RKDEO plaatjes of een setje SV Nootdorp plaatjes gratis gegeven. Maar ook bij de aanschaf van wekelijks wisselende actie-artikelen zijn er gratis plaatjessets! Voor beide clubs is er een prachtig mooi verzamelalbum gemaakt, waarin de plaatjes van de eigen club geplakt kunnen worden.

Clubvrienden
In 2011 voerde JUMBO Nootdorp dezelfde actie en het werd een enorm succes. Wie er toen al in betrokken raakte, kan het zich vast nog herinneren. Reden genoeg voor de familie Steendam om de actie 5 jaar later, in het kader van de flink uitgebreide en mooi verbouwde winkel weer te herhalen. Want ook de jongste generatie voetballertjes wordt natuurlijk graag de kans gegund om nu eindelijk eens een plaatje van zichzelf en alle clubvrienden te sparen. Vanaf maandag 24 oktober is dat dus weer mogelijk. Om 17.00 trappen de Steendams bij de entree van de JUMBO aan het Paradeplein af en pakken ook gelijk goed uit: een aantal leden van beide verenigingen krijgt haar eigen persoonlijke verzamelalbum uitgereikt en ook nog eens een plezierige verrassing. Daarna wordt het wel erg leuk: tot sluitingstijd 20.00 worden er bij iedere € 10,- aan boodschappen dubbele sets plaatjes gratis verstrekt. Een mooie kans dus om al op de eerste dag van de actie aan een grote hoeveelheid plaatjes van de eigen club te komen!

Verzamelalbums
In deze editie van 2016 worden de verzamelalbums door JUMBO Nootdorp gratis beschikbaar gesteld aan iedereen die een eigen plaatje in de clubserie heeft. En het extra leuke is dat dit eigen plaatje ook gedrukt staat op de coverpagina van het album. Zo heeft iedereen met een eigen plaatje zijn eigen persoonlijke album. Bij JUMBO Nootdorp zullen er daarnaast nog voldoende 'neutrale' albums verkrijgbaar zijn in de winkel, deze kunnen aangeschaft worden voor € 2,50. De persoonlijke verzamelalbums zijn vanaf maandagavond 19.00 beschikbaar bij beide clubs. Meer informatie hierover zal te vinden zijn op de websites van beide verenigingen.

JUMBO Nootdorp nodigt alle RKDEO en SV Nootdorp leden en supporters uit om maandag 24 oktober 17.00 aanwezig te zijn bij de officiële aftrap van de voetbalplaatjes-actie en er met elkaar een grote happening van te maken!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant