Afbeelding

Pets Place: ruime sortering, kwaliteit, scherpe prijzen en persoonlijke service

Algemeen 353 keer gelezen

ADVERTENTIE - Bij Pets Place in winkelcentrum Parade wordt iedere bezoeker/klant verwelkomd door drie gezellige gastvrouwen. Dat zijn in de eerste plaats de Franse bulldogjes Roebie en Sophie. Schoolkinderen rijden er voor om om deze heerlijke beestjes even te knuffelen of om ze een snoepje te geven. Zeker op deze Wereld Dierendag, dinsdag 4 oktober, mag dat wel even. 

Roebie en Sophie zijn de 'kinderen' van de echte gastvrouw, Adriënne de Man, die Pets Place Parade al veertien jaar runt. Een tijdlang samen met echtgenoot Peter de Man, maar hij heeft zijn oude transportvak weer opgepakt. Het is namelijk aanpoten om een dierenwinkel draaiende te houden, bekent Adriënne, die dit niettemin met liefde en volle overgave doet. Je bent niet voor niets een groot dierenvriend. 

Bij Adriënne thuis hadden ze al allerlei dieren. Vissen, vogels, konijnen, katten, cavia's. Misschien dat haar vader – destijds zelf eigenaar van een Edahsuper in Leidschendam - daarom op het idee kwam om zijn dochter in de schoolbanken op te bellen of ze interesse had om in het aanstaande nieuwe winkelcentrum van Nootdorp een dierenzaak te beginnen. 

Kwaliteit
Adriënne, toen 18 en intussen 32, vond het een strak plan en maakte haar school niet eens af. Met volle overgave begon ze met haar eigen dierenwinkel en na veertien jaar is dat nog steeds zo. De kracht van Pets Place is het grote assortiment, in combinatie met prima basiskwaliteit, scherpe prijzen en persoonlijke service en aandacht van de 'gastvrouwen'. Zelfs op deze dinsdagmorgen is het een regelmatig komen en gaan van klanten, die de winkel uit gaan met van alles en nog wat voor de hond, de kat, het knagende konijn, de vogel en de vis.

De persoonlijke benadering met even een praatje over het onderhavige huisdier of een ander onderwerp, het hoort er allemaal bij in een dorpswinkel. Niet iedereen heeft er behoefte aan. De een pakt wat hij nodig heeft en gaat weer. De ander heeft een tweeling van hooguit twee jaar bij zich en zal toch even geduld moeten hebben, voordat ook de laatste van de twee afscheid heeft genomen van die andere 'tweeling', Roebie en Sophie… 

Pets Place
Langebaan 13 
2632 GC Nootdorp 
015 – 369 7286
666@petsplace.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant