Dubbel feest bij SV, teleurstelling bij RKDEO

Sport 85 keer gelezen

Nootdorp - Zaterdag behaalde SV Nootdorp in een draak van een wedstrijd uit bij XerxesDZB slechts 1 punt maar door het resultaat van concurrent Briele, die ook op een gelijkspel bleef steken, was het voldoende om de eerste periode titel binnen te halen.

Op het veld bij XerxesDZB werden de champagne flessen opengetrokken. Eerder in de ochtend haalde het tweede team van SV Nootdorp ook de periode titel binnen en was het dus dubbelfeest.

RKDEO mocht daags later op bezoek bij Concordia aan de Brasserskade en stelde flink teleur. Vlak na rust werd door de scheidsrechter onverwachts een penalty toegewezen aan Concordia die werd benut. Diep in blessuretijd leek de schade nog mee te gaan vallen want RKDEO kreeg ook nog een penalty.

Het harde schot van Tommy Simonis kwam via de vingertoppen van Concordia keeper Laurens Waling en de lat terug in het veld en de meegelopen Twan Greeve kon de bal niet de juiste kracht en richting meegeven om alsnog keeper Waling te verschalken en bleef het dus 1-0.