Afbeelding

Wie kent dit verschrikkelijke drietal?

Regio 66 keer gelezen

Delft - Tijdens het boodschappen doen op de Papsouwselaan is op zaterdag 4 juni om 11.30 uur bij een 81-jarige inwoonster van Delft haar pincode afgekeken en daarna haar portemonnee gestolen. De politie heeft drie verdachten in beeld en zoekt hun identiteit.

Het slachtoffer rekende nietsvermoedend met haar pinpas de boodschappen bij de kassa af waarbij haar pincode door de man en een van de vrouwen is afgekeken, het zogenaamde shoulderen. De andere vrouw leidde tijdens de transactie de kassamedewerkster af. Eenmaal buiten is het slachtoffer door een van de vrouwen en de man aan de praat gehouden, waarbij haar portemonnee door de tweede vrouw uit haar tas is gerold. Toen zij de diefstal later bemerkte, was er al 1000 euro van haar rekening gepind.

Signalement
De vrouw die het slachtoffer buiten aansprak is blank, ongeveer 40 jaar oud en tussen de 1.65 en 1.70 m lang. Zij heeft halflang, steil, roodgeverfd haar dat zij los droeg tot vlak over de oren. Ze sprak gebrekkig Engels.

De man is ook blank, ongeveer 40-45 jaar en tussen de 1.75 en 1.80m lang. Hij heeft een fors, dik postuur. Hij sprak ook gebrekkig Engels.

Vragen
Kent of herkent u deze verdachten op beeld? Neem dan contact op met de recherche aan Bureau Delft  via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant