Daar gaat er weer een.

DSVP beleeft déjà vu

Sport 93 keer gelezen

Pijnacker - Het begon allemaal zo voortvarend, DSVP startte met aanvallend voetbal maar leverde helaas geen echte kansen op. Door slordig voetbal en een verkeerde ingooi van DSVP kwam de bal kwam dicht op de achterlijn, de vrijstaande spits van SVS maakte resoluut een eind aan de onduidelijkheid door de 1-0 in te tikken.

DSVP kwam nog wel terug in het spel maar niet op het scorebord. Een schot vanuit de draai ging net naast. Ook de lob van Bas van der Meide verdween net over de kruising. SVS wachtte niet langer en sloeg weer toe, vanaf de zestien meter werd de 2-0 gemaakt. Vlak voor rust werd ook nog de 3-0 gemaakt door een mooi bal over de DSVP doelman in het doel te laten verdwijnen.

DSVP startte in de 2e helft direct met aanvallen zo kon SVS gerust wachten op fouten van DSVP en via de counter toeslaan. En zo werd het 4-0, 5-0 en 6-0. Kort daarop volgt het eindsignaal van scheidsrechter Sinke die de wedstrijd goed leidde en de kaarten op zak hield. Volgende zaterdag kans op eerherstel.