Remco Pruysers heeft gescoord en is daar uiteraard blij om.

DSVP komt als "gelukkigste" winnaar uit de strijd

Sport 183 keer gelezen

Pijnacker - Het eerste kwartier stond in het teken van de verkeerde keuzes met de bal, na één of twee balcontacten werd de bal naar de tegenstander gespeeld. Dit leverde dus ook geen gevaar of geen kansen op. Maar bij de éérste en enige kans voor DSVP, in de eerste helft, was het dan ook meteen raak.

Na goed doorzetten en door het winnen van twee duels werd Tobias Philipp vrij de voor de Leonidas keeper gezet, helaas werd zijn schot gekeerd. De wegspringende bal kwam voor de voeten van Remco Pruysers terecht, die geen moeite had om de bal in het doel te schieten. 1-0. Wat tevens de ruststand was.

Naarmate de wedstrijd vorderde ging Leonidas de lange bal hanteren en werd het credo bij DSVP "Vrouwen en kinderen eerst". Ook werd het spel regelmatig onderbroken door blessures. Beide verzorgers hebben hierdoor flink aan hun fysiek kunnen werken.

Strafschop
In de 86e minuut was er nog wat opwinding wanneer de verdediging van Leonidas een snel opkomende aanvaller van DSVP aan zag komen en onderuit werd gehaald door de Leonidas verdediging. Iedereen dacht aan rood en een strafschop, de scheidsrechter dacht daar anders over en lag de bal buiten het strafschopgebied en gaf geel. De vrij trap leverde niets op. Daarmee was de wedstrijd tot een einde gekomen. Eindstand 1-0.

Voor de wedstrijd werd er stilgestaan bij het overlijden van Richard Nomden. Richard is vele jaren een enthousiast leider van de teams van zijn zoons geweest en was zeer actief en betrokken bij DSVP.