Afbeelding

OM veegt vloer aan met boete station Nootdorp

Actueel 114 keer gelezen

Pijnacker - Het Openbaar Ministerie in Den Haag heeft de vloer aangeveegd met een bekeuring die vorig jaar werd uitgedeeld op het braakliggende terrein achter station Nootdorp.

Vorig jaar werden tientallen automobilisten op de bon geslingerd. De bekeurden parkeerden buiten de parkeervakken, omdat er simpelweg onvoldoende plaatsen zijn. Een gedupeerde automobiliste maakte er bijkans haar levenswerk van en ging in beroep tegen deze bekeuring. Onlangs werd ze in het gelijk gesteld.

De beslissing
"We hebben er lang op moeten wachten. Eerder deze zomer kregen we een brief waarin het OM aangaf nog wat meer tijd nodig te hebben. Maar nu is hij er: de beslissing. Kortweg komt het erop neer, dat bezwaar maken zin heeft en dat zullen vast meer mensen willen weten die daar beboet zijn", vertelt ze aan Telstar Online.

Niet betalen
De Officier van Justitie schrijft: "U hebt beroep ingesteld tegen de opgelegde sanctie. De informatie die de verbalisant aan de CVOM heeft verstrekt is onvolledig. Hierdoor is een zorgvuldige afweging van de door u genoemde argumenten niet mogelijk. Dit overwegende vernietigt de officier van justitie de beschikking. U hoeft de opgelegde sanctie en de administratiekosten niet te betalen."

Kortom: als de wiedeweerga extra parkeerplaatsen realiseren en ophouden met het pesten van hardwerkende mensen die hun auto bij het station parkeren.

Image and video hosting by TinyPic

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant