Foto: Martijn Mastenbroek
Foto: Martijn Mastenbroek

Waar was dader Emmapark vier uur lang?

Actueel 43 keer gelezen

Pijnacker - Maar liefst vier uur zat er tussen twee gewelddadige incidenten afgelopen donderdag in een appartementencomplex aan het Emmapark.

De grote vraag is inmiddels: als het om dezelfde dader gaat, waar is deze man dan in die tussentijd geweest? Bekend is dat de donker getinte dader rond 00.10 uur naar binnensluipt achter een 69-jarige bewoner aan. De man krijgt rake klappen van de dader en moet zich aan een hoofdwond laten behandelen. Wanneer de politie arriveert is de verdachte spoorloos.

Vier uur later
Rond 04.00 uur duikt een verdachte met hetzelfde signalement weer op in het appartementencomplex aan het Emmapark, ditmaal overvalt hij een 89-jarige dame in haar huis. Hij bedreigt haar een half uur lang met een mes. Hoe is de verdachte binnengekomen? Wie opent er om 04.00 uur de hoofdingang voor een volslagen onbekende? Of.. was de man soms nog steeds in het gebouw na het eerste incident en hield hij zich bijvoorbeeld schuil in het trappenhuis? Kortom: waar was de dader al deze uren?

Onderzoek
De politie heeft donderdag in de omgeving een groot buurtonderzoek gehouden en zoekt nog steeds tips en getuigen via 0900-8844. Anoniem mag je ook bellen: 0800-7000.

Image and video hosting by TinyPic

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant