Afbeelding

DSVP ziet ze van alle kanten binnenvliegen

Sport 68 keer gelezen

En daarmee worden niet de vliegtuigen bedoeld die aan het binnenkomen waren op het vliegveld achter het voetbalveld van Zestienhoven, maar vooral de zes doelpogingen die in doelpunten voor de thuisclub werden omgezet.

De beste kansen waren in het eerste kwartier juist voor DSVP. Maar een onzorgvuldige te harde terugspeelbal zorgde na dit kwartier al voor 1-0. Nog was er niets aan de hand, want DSVP kreeg ook hierna kans op kans maar leverde helaas niets op. Een corner van Zestienhoven kan ongestoord ingekopt worden, 2-0. Of zoals trainer Stafleu zei in de rust: "We waren helemaal niet beter dan DSVP maar het staat opeens 2-0".

Ook na de rust kreeg DSVP kansen maar een afmaker bij het doel was te vaak niet aanwezig. Terwijl de aanvallen van Zestienhoven allemaal met een treffer worden afgesloten. De 3-0 en 4-0 volgen elkaar snel op. Ook tussen de 5-0 en 6-0 zitten maar een paar minuten van elkaar. In de 85e minuut kan DSVP de eer nog redden door een toegekende strafschop maar helaas, zoals zoveel niet lukte werd deze ook gemist. Eindstand  6-0. Hozan Hussaini speelde voorlopig zijn laatste wedstrijd voor DSVP. Hij vertrekt voor onbepaalde tijd naar Spanje.