Arjan Hoogendijk duelleert met aanvoerder Raymon Lingen, die twee strafschoppen zou benutten.

DSVP speelt alles of niets

Sport 120 keer gelezen

Pijnacker - Victoria '04 liet zich deze week niet wéér naar de slachtbank leidden. Wel was er vanaf de 25e minuut een klein overwicht voor DSVP en met toch wat kansen had DSVP het zichzelf in de éérste helft iets gemakkelijker kunnen maken.

Het was toch de Victoria'04 middenvelder die met bal drie DSVP'ers passeerde en daarmee zichzelf de ruimte creëerde en zijn "dwarrelschot" liet verdwijnen in de rechter bovenhoek. 0-1. Dit was toch ff een "koude douche" voor DSVP. Maar  twee minuten voor het rustsignaal maakte Rick Groen, via een teruggetrokken voorzet van Remco Pruysers, de 1-1 ruststand.

De tweede helft was nog maar net begonnen en sommige toeschouwers waren nog onderweg naar het veld of het stond al door een strafschop 1-2. In de 11e minuut van de 2e helft werd het door Ado Murselovic weer gelijk 2-2. Gelijk na de aftrap (DSVP was nog aan feestvieren) werd een speler van Victoria '04 onderuit gehaald in het strafschopgebied wat wederom een strafschop opleverde en de 2-3 werd genoteerd op het scorebord. Nog was DSVP onvoldoende scherp want snel hierna werd ook nog de 2-4 gemaakt.

DSVP paste daarna een drie dubbele wissel toe en ging "alles of niets" spelen.  Deze druk leverde de 3-4 op door Hozan Hussaini. In de 7e minuut van de blessuretijd besloot ook de keeper van DSVP mee te gaan met een corner om de mogelijke gelijkmaker te forceren, helaas kwam de afgeslagen corner bij de rappe aanvaller van Victoria'04 terecht en kon solo naar het lege doel van DSVP opstomen en de 3-5 aan tekenen. Er werd niet meer afgetrapt, het was nu echt afgelopen.