Zes punten blijven in Nootdorp

Sport 153 keer gelezen

Nootdorp - Zaterdag speelde SV Nootdorp de streekderby tegen Forum Sport uit Voorburg. Van zaken die in een kort verleden gespeeld hebben tussen beide teams was geen sprake meer en was het een sportieve wedstrijd.

SV Nootdorp speelde zuinig en liet Forum Sport het spel maken en loerde op de counter. In de 45e minuut scoorde Roy Beijer de openingstreffer voor SV Nootdorp. Lang moest de aanhang van SV Nootdorp wachten om nog een keer te juichen. Debutant Polino Luiza, amper 5 minuten in het veld, scoorde in de blessuretijd van de tweede helft het tweede doelpunt, eindstand 2-0. SV Nootdorp staat fier aan kop met 9 punten uit 3 wedstrijden.

RKDEO had zondag ook weer een thuiswedstrijd tegen DOSR. De gasten begonnen goed maar na tien minuten herpakte RKDEO zich en was de rest van de wedstrijd de bovenliggende partij. Na een kwartier spelen scoorde Hayden Bergen de openingstreffer namens RKDEO. Tegen het rustsignaal was het nog twee keer achter elkaar raak voor RKDEO. Luuk Goedbloed werd in de 16m aangetikt en Rob van Hagen verzilverde de toegekende penalty, Luuk Goedbloed maakte na een paar minuten de derde treffer voor RKDEO. In de tweede helft grossierde RKDEO aan kansen en mogelijkheden maar werd niet meer gescoord, eindstand 3-0. Door deze overwinning klom RKDEO naar de zesde plaats op de ranglijst.