Foto: Denise Quik
Foto: Denise Quik
OPEN BRIEF

Gefeliciteerd!

Regio 51 keer gelezen

Op 1 oktober aanstaande viert vliegveld Rotterdam the Hague Airport RTHA zijn 60ste verjaardag. Hoopt het te vieren, moet je dan zeggen. De senior RTHA viert zijn verjaardag met andere zestig jarigen.

De in de kracht van zijn leven staande, sterk groeiende, 31-jarige vereniging Bewoners tegen Vliegtuigoverlast BTV kan dat natuurlijk billijken, maar wil de verjaardag van RTHA ook weer niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Het is immers evident dat de levensstijl van deze 60 jarige dringend aanpassing behoeft.

Een 60 jarige heeft veel slaap nodig
De BTV adviseert het volgende. Niet meer elke dag om 06.55 uur uit de startblokken. Sta, zeker in de weekenden, een paar uur later op. En niet meer elke dag tot 01.00 uur in touw, maar begin om 23.00 uur aan je nachtrust. En natuurlijk zeker niet meer 1.000 keer per jaar 's nachts de hort op, maar strikte nachtrust.

Afslanken
Als je zestig bent moet je niet meer groeien maar eerder afslanken. Dus minder vliegbewegingen absorberen!

Diagnoses en adviezen
Een aantal politici staat voor de opgave de toekomst van RTHA te bepalen. De BTV geeft zijn diagnoses en adviezen graag mee. Deze laatste, zijn welgemeend en het beste voor RTHA en zijn omgeving.

Het Bestuur van de Vereniging

Bewoners Tegen Vliegtuigoverlast Rotterdam

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant