Afbeelding

Geef ons elke wedstrijd zo'n scheidsrechter

Sport 88 keer gelezen

Pijnacker - Evenals verleden week begon DSVP voortvarend. Het enige verschil nu was dat de tegenstander svv HBSS direct vast gezet werd door DSVP.

Toch was het HBSS die de eerste aanval liet noteren, wat tevens het gevaarlijkste moment van de eerste helft bleek. Daarna was het DSVP dat de lakens uitdeelde en dat resulteerde in de 28e minuut, na een voorzet, tot de 0-1 door Ado Murselovic.

HBSS was na de rust iets scherper en sterker uit de  kleedkamers gekomen, doch dit bleek gezichtsbedrog. In de 66e minuut veroverde Rick Groen de bal en speelde Bas van der Meide aan die op "snelheid" lag. Iedereen verwachtte een voorzet, maar hij schoot via de paal de 0-2 binnen. Ari Lima Dias werd nog ingebracht en hij zorgde, via een mooie combinatie van Hozan Hussaini en Remco Pruysers, voor de 0-3.

Kort daarop floot scheidsrechter Gieles (de beste man van de wedstrijd, toeschouwers zeiden zelfs: "Geef ons elke wedstrijd zo'n scheidsrechter") na 2 minuten blessure tijd, voor het einde en kon DSVP zijn eerste drie winstpunten noteren.