Foto: Jonathan de Bruin
Foto: Jonathan de Bruin
GETUIGENOPROEP

Wie heeft beelden ongeluk verkeersregelaar?

Actueel 95 keer gelezen

Pijnacker - De familie van het slachtoffer komt graag in contact met getuigen van het ongeval tijdens de 12 inch-race. Zaterdag werd een verkeersregelaar ondersteboven gereden op de Oostlaan en raakte zwaargewond. 

"Hij heeft zijn scheenbeen en zijn kuitbeen gebroken", vertelt een familielid aan Telstar Online. "Ook heeft hij zijn rechter pols en enkel gekneusd. Zijn enkel wordt nog nader onderzocht, want dat wordt niet vertrouwd", laat men weten. De familie van het slachtoffer noemt het een wonder dat hij geen levensbedreigend letsel heeft opgelopen. 

Het slachtoffer gaf zaterdagmiddag een stopteken aan een automobilist. De bestuurder negeerde dit teken en reed door. De verkeersregelaar belandde op de motorkap, werd meters meegesleurd en belandde hard op de grond. De bestuurder meldde zich later op het politiebureau.

Foto- en videobeelden
De familie zoekt foto- en videobeelden van het ongeval, de verhitte discussie alvorens de man werd aangereden en het moment dat de automobilist doorreed. Mail vertrouwelijk met de redactie van Telstar Online via redactie@telstar-uitgeverij.nl (wij publiceren deze beelden niet, maar sturen de gegevens door naar de familie van het slachtoffer, red.) of neem contact op met de politie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant