Afbeelding

VVOR laat DSVP kwartier lang uitrazen

Sport 86 keer gelezen

Pijnacker - Afgelopen weekend schotelde DSVP de eerste minuten een leuk en fris voetbal te voorschijn met daarbij drie kansen die voor hetzelfde geld in doelpunten waren omgezet.

VVOR liet DSVP het éérste kwartier even lekker uitrazen om hierna binnen twee minuten orde op zaken te stellen. In de 19e minuut en in de 21e minuut werd de 0-1 en 0-2 gemaakt. VVOR had de wedstrijd volledig gekanteld en dartelde er lustig op los via hun beweeglijke spitsen. DSVP spartelde nog even tegen, kansen gingen echter over, net naast of voorlangs. Toch werd het voor de rust nog 0-3. Wederom balverlies op het middenveld en via een razend snelle omschakeling werd het 0-3.

Rust 0-3
In de 2e helft ontstond er net als een vorige thuiswedstrijd een patstelling. DSVP kon niet en VVOR hoefde niet en floot scheidsrechter Post maar voor het einde.