Silvana van Dijk is de jongste dochter van eigenaren Jan en Wil. Maak kennis zaterdag! Foto's: Denise Quik
Silvana van Dijk is de jongste dochter van eigenaren Jan en Wil. Maak kennis zaterdag! Foto's: Denise Quik

Zaterdag open dag bij Sportstudio Sansi

Actueel 660 keer gelezen

Nootdorp - Sportstudio Sansi houdt zaterdag 3 september een open dag. Een mooie gelegenheid om eens om een hoekje te kijken bij deze gezellige sportschool aan de Oudeweg in Nootdorp. "Tegen het eind van de zomer willen veel mensen van hun vakantiekilo's af. Dan ben je bij ons aan het juiste adres", zegt Silvana van Dijk van Sportstudio Sansi.

Zaterdag staan de deuren tussen 09.00 uur en 15.00 uur wagenwijd open bij Sansi. "We willen iedereen van harte uitnodigen. Je kunt alles rustig komen bekijken. We geven rondleidingen en verschillende proeflessen, zoals total body, spinning en fitness", vertelt Silvana enthousiast. "Bij inschrijving op de open dag krijg je een leuke goodiebag van ons cadeau."

Waarom Sansi?
Sportstudio Sansi is een knusse sportschool. De persoonlijke sfeer staat voorop. "We willen het huiskamergevoel creëren. We geven veel aandacht. Als mensen zich hier eenmaal aanmelden, gaan ze niet zo snel meer weg. Misschien spreekt het familiegevoel ook wel aan", bedenkt Silvana. Voor wie het nog niet weet: Silvana is de jongste dochter van eigenaren Jan en Wil van Dijk. Ze werkt fulltime in de sportschool. Ook haar man Donald geeft lessen bij Sansi, net als haar zus Angela. Haar andere zus Saskia is als fysiotherapeut betrokken bij het familiebedrijf.

Persoonlijke begeleiding
Sansi werkt al enige tijd met de nieuwste apparaten van Technogym. Een zeer gerenommeerd merk. "Alle Olympische sporters blijven bijvoorbeeld fit door Technogym. Dat zegt genoeg", zegt Silvana. Naast de beste apparaten, staat Sansi bekend om de goede, persoonlijke begeleiding. Tweemaal per week is zelfs een fysiotherapeut aanwezig om sporters te begeleiden en zo snel mogelijk weer van hun klachten af te helpen. De flexibele abonnementen zijn ook een goede reden om lid te worden, vindt ze: "Wij werken met maandabonnementen. Je zit nergens aan vast. Mensen kunnen een, twee keer per week of onbeperkt komen sporten. Wij vinden het belangrijk dat mensen zelf hun abonnement kunnen indelen."

Persoonlijke begeleiding én -benadering staan voorop bij Sansi.

Zwangerfit en Personal Training
Het programma Zwangerfit is een echte aanrader, volgens Silvana: "Vrouwen blijven dan zowel voor, als na hun bevalling 'in shape'. Ook de partner is bij bepaalde lessen welkom. Na de bevalling, komt ook het pasgeboren kind aan bod. Speciale babymassages maken onderdeel uit van het programma." Tot slot kun je ook voor Personal Training bij Sansi terecht. "Personal Training is vooral fijn voor mensen die op een rustige manier aan zichzelf willen werken. Op ieder gewenst tijdstip, overigens. Soms zijn we doordeweeks al om zeven uur 's ochtends met iemand in de weer. Geen probleem!"

Kom zaterdag gezellig langs en word lid van Sportstudio Sansi! De hele maand september kun je je gratis aanmelden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant