Foto: Telstar
Foto: Telstar

Pand Westlaan wordt tandartspraktijk

Actueel 476 keer gelezen

Pijnacker - Het pand aan de Westlaan 27 in Pijnacker wordt een tandartspraktijk. Dat meldt tandarts Aron Kharbanda zondagavond in een e-mail aan zijn klanten.

"Op 1 augustus 2013 ben ik als tandarts begonnen in Pijnacker. Toen heb ik u aangegeven dat mijn droom is, om met de praktijk te verhuizen naar het centrum van Pijnacker. Afgelopen 3 jaar heb ik gezocht naar een geschikte locatie, rekening houdend met diverse factoren zoals bereikbaarheid, veiligheid en parkeergelegenheid. Bij deze wil ik u op de hoogte brengen dat we een geschikte locatie hebben gevonden, namelijk aan de Westlaan 27 in Pijnacker", zo schrijft hij.

Momenteel wordt het pand verbouwd tot een tandartspraktijk. "Naar verwachting zullen wij eind 2016/ begin 2017 verhuizen naar de nieuwe locatie. Tot die tijd zullen de behandelingen plaatsvinden op de huidige locatie, aan de Weteringweg 2d", laat hij weten.

Collega-tandarts
"Graag wil ik bij deze ook mijn vrouw en tevens collega-tandarts Romika aan u introduceren", zo vervolgt hij zijn e-mail. Romika heeft tandheelkunde gestudeerd aan de King's College in London en is in juli 2013 afgestudeerd. Afgelopen 3 jaar heeft zij in London gewerkt. "De komende tijd zal zij meelopen in de praktijk en zullen wij langzaam groeien naar een tandartspraktijk met twee vaste behandelaars", besluit hij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant