Afbeelding

DSVP afgebluft op alle fronten

Sport 62 keer gelezen

DSVP kon Verburch de eerste 10 minuten nog prima bijbenen. Toch scoorde Verburch al in de 7e minuut door een doelpunt van één van de spitsen.
Hiermee was al te zien dat DSVP de spelers van Verburch te veel vrijheid gaf.

De vrije trap van Hozan Hussaini die in de handen van de keeper belandde, en een slap schot van Ari Lima Dias, waren de enige wapenfeiten in de eerste helft van DSVP. Verburch dartelde er rustig op los en DSVP had geen antwoord op de steeds bewegende voorhoede. Dit resulteerde dan ook dat Verburch nog voor rust de 0-2 en 0-3 maakten. De tweede helft kon eigenlijk schriftelijk afgemaakt worden, Verburch hoefde niet meer en DSVP kon niet meer.

Toch gloorde er nog enige hoop toen Remco Pruysers alleen op doelman Kevin Dijkstra af kwam maar zijn schuiver belandde op de voeten van de keeper en dus geen doelpunt. Beide ploegen waren nog één keer gevaarlijk, maar dit leverde geen doelpunten op. Wel ontving DSVP nog een gele kaart van de 18-jarige scheidsrechter Romeijn die een kleinzoon bleek te zijn van Piet Romeijn (rechtsachter van Feijenoord) die ooit nog eens een jaar de B-selectie van DSVP heeft getraind.

Dinsdag 23 augustus mag DSVP zich revancheren om de KNVB beker om 19.30 uur in het Zuiderpark tegen HPSV.